Een tweede huis
Door: Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Annemarie Pot & Bart Verspaget
06 Augustus 2008 | Taiwan, Taipei
Bart was een weekend door een Amerikaanse jongen uitgenodigd om in zijn strandhuisje te verblijven. Hij deelt dit huis met een jongen uit Nieuw-Zeeland en een Taiwanees meisje. Het strandhuis ligt nog geen anderhalf uur rijden van Taipei. Bart heeft zich hier volgens zeggen uitermate goed vermaakt; o.a lekker gesurfd en heerlijk gelounched in de lounche room en gebbqed op het dakterras. Ook zijn eerste scooter-rit was onvergetelijk...
En laat er in het huis nou net nog een kamertje vrij zijn! Een heel klein kamertje wel te verstaan, maar voor 20 euro in de maand moet je uiteraard niet moeilijk gaan doen. En dus had Bart ons eerste weekend na mijn terugkeer een verassing; we gingen naar ons tweede huis!
Het strandhuis was wel even wennen hoor. Het was alsof ik weer terug ging in de studententijd. Ik ben natuurlijk ook te veel de luxe van een eigen plek gewend! Maar de locatie is top, en gezellig is het zeker. Iedereen kent elkaar! De eerste avond hebben we gegeten in een strandhuis met Taiwanesen. De tweede avond was er een bbq op ons dakterras, dit keer met een zeer internationaal gezelschap.
Ook overdag hebben we ons niet verveeld. Want om onze kamertje, ons 'bezemkastje', toch gezellig te maken, hadden we besloten om de blauw geverfde muren een ander kleurtje te geven. Check de foto's voor het zonnige resultaat! Het was een vermoeiend weekend, maar het resultaat mag er zeker wezen.
Dit weekend gaan we weer naar ons strandhuis, er is namelijk een heel groot feest op het strand! Jullie horen vast en zeker nog wel hoe het is geweest in ons tweede huis...
06 Augustus 2008 - 18:00
Maaike:
Heey! geweldig toch, lekker bij t strand luxer kan niet! ( al ziet het er idd niet erg schoon uit...) maar wel lekker en leuk als 2e huisje!! geniet ervan!
Liefs Maaike -
14 Augustus 2008 - 19:22
Esther:
Klinkt goed zo'n tweede huis, al is het klein, lekker aan t strand, leuk!
ik ga woensdag voor weekje naar Spanje. nog 3 daagjes werken en dan ook lekker van zon zee en strand genieten :-)
liefs Esther