Groots uiteinde 2008 en begin 2009
Door: Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Annemarie Pot & Bart Verspaget
05 Januari 2009 | Taiwan, Taipei
Mijn goede voornemen was om in 2009 de sportschool wat vaker te gaan bezoeken... Maar terwijl Bart nu heel sportief om de loopband staat, ben ik te moe van het werk en daarom lekker thuis gebleven.
Waarschijnlijk heb ik mijn sportieve hoogtepunt in 2008 al gehad. Want toen was de Iron man; 1,5 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen. Het was uiteraard afzien en de laatste kilometers werden gelopen en niet meer gerend, maar de eindstreep werd behaald in een niet onverdienstelijke tijd van 3 uur en 51 minuten. 1 minuut na de maximale tijd, maar toch een mooie medaille gekregen. Bart was toen al ruim vijftig minuten over de finish.:)
Dit grootse sportieve evenement vond plaats op de 22e. Een week later, 29 November, waren we van de partij op een ander groot evenement; een Taiwanees bruiloftsfeest. Bart's collega was onlangs getrouwd en we mochten de hele dag bij het feest zijn om dit te vieren; van het ophalen van de bruid in de ochtend tot aan de thee ceremonie later op de dag. Het feest bestond vooral uit een uitgebreide lunch, en het drinken van bier met de trotse vader van de bruidegom. Natuurlijk was er ook nog karaoke op het podium. De bruid zal van ons gezang (gelukkig) maar weinig hebben meegekregen, zij was constant weg om van jurk te wisselen.
De -volgens Bart- grootse thee ceremonie heb ik niet meer meegemaakt. Ik moest die avond het vliegtuig naar Amsterdam halen. Dus terwijl Bart van het biertje/de thee zat te genieten, was ik in mijn hoofd al druk bezig met de bedrijfsbezoeken die ik de komende twee weken zou afleggen. Maar na deze uitgebreide en vermoeiende tour door Duitsland, Nederland en Zweden en een homeleave van een week, konden Bart en ik uiteindelijk genieten van een welverdiende vakantie.
Thailand werd de vakantiebestemming, waar we het einde van 2008 en het begin van 2009 groots zouden vieren. Maar niet voordat we eerst olifant hadden gereden, tijgers hadden geaaid, verschillende culturen hadden ontdekt en ons op de bounty stranden en ons snorkelend in de turqoise zee hadden begeven. Nieuwjaar hebben we uiteindelijk gevierd op het Phi Phi eiland, met een feest aan het strand. De film 'The Beach' is opgenomen op het kleine Phi Phi eiland. Ook wij waanden ons tijdens de jaarwisseling in een heus paradijs. Het was een mooie vakantie...
Nu zijn we anno 2009 weer terug in Taiwan. Als dit jaar net zo groots wordt als 2008 dan kijk ik er al naar uit!!
05 Januari 2009 - 20:16
Joske:
Hey die Annemarie!
Een heel mooi en gezond 2009 gewenst! Dat het maar net zo'n goed jaar als 2008 mag worden.
Ken je me nog? Je unitmaatje van Randstad? ;) Volgens mij heb je helemaal je draai gevonden in Taiwan. Super wat je allemaal beleefd en hoe je samen met Bart gesetteld bent. Ik vind het erg leuk om je verhalen te lezen.
Jullie hebben het goed voor elkaar, geniet er nog van!
Lieve groet,
Joske -
05 Januari 2009 - 20:38
Antoon - Jacqueline:
Hoi Bart, Annemarie.
Allereerst ook voor jullie de beste wensen voor het nieuwe jaar. Leuke foto's, om te zien hoe goed het jullie daar maken. Geniet er lekker van en maak er een goed en gezond nieuw jaar van.
Groeten
Jacqueline - Antoon -
12 Januari 2009 - 16:02
Paul:
Hoi luitjes, ik heb zonet jullie levensstijl zitten te bekijken. Dit houden jullie niet lang vol ben ik bang voor [grapje]. Bart ik had je nog gebelt op je verjaardag maar ik kreeg geen contact meer, je zal je telefoon wel uitgezet hebben op schiphol. want daar was je op het moment ik je belde zei ons Margo, jammer maar helaas. ik wens jullie voor 2009 heel veel goeds toe geniet er maar goed van.
ik heb trouwens nog een vraag? die foto in die hotelkamer de tekst eronder 1-1 is dan de uitkomst niet 3 of meer.
gr. Paul en de rest uit Gerwen