Yilan International Rain Festival - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Annemarie Pot & Bart Verspaget - WaarBenJij.nu Yilan International Rain Festival - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Annemarie Pot & Bart Verspaget - WaarBenJij.nu

Yilan International Rain Festival

Door: Annemarie

Blijf op de hoogte en volg Annemarie Pot & Bart Verspaget

02 September 2008 | Taiwan, Taipei

Twee weken geleden waren Bart en ik natuurlijk weer in ons beachhouse te vinden! Ons beachhouse ligt in Yilan, waar ook het Yilan International Rain Festival werd gevierd. In drie verschillende locaties in Yilan waren diverse activiteiten georganiseerd. De eerste locatie die we bezocht hebben was aanzienlijk beter dan de tweede, met diverse water activiteiten en eettentjes. Vanwege het eerste had ik mijn t-shirtje uitgedaan en liep ik in bikini en veel te hoog opgetrokken rok rond toen ik werd gevraagd om te poseren voor een 'portet knipsel'; speciaal voor mij gratis. Maar wat voelde ik mij bekeken met al die toeschouwers en gelach rondom mij...
Zaterdagavond zijn we met de scooter naar een plaats in de buurt van ons beachhouse gereden, en kwamen we uiteindelijk terecht in een zeer drukbezocht kip restaurant. We moesten zelfs in de rij wachten om een heerlijk kippetje te kunnen bemachtigen, die we zelf mochten ontleden.
De zondag hebben we heerlijk gewandeld, genoten van de omgeving in Yilan. En toen was het weekend, en tevens het Yiland International Rain Festival, helaas alweer voorbij.

• 02 September 2008 - 14:31

Hella:

Hi Annemarie,

Leuke foto's geniet van jullie belevenissen, van alle foto's en onderstaande in het bijzonder

"Om heerlijk opgepeuzeld te worden" ............!

Ik mag hem inkoppen, so sorry..... maar je vraagt er om, mijn dank hiervoor !!

"Wie is nou het kippetje" ??

veel groetjes van Hella

Annemarie Pot & Bart Verspaget

Sinds 1 april 2008 wonen Bart en ik dan toch echt in het verre oosten, op een eiland naast het vasteland China. Wij wonen namelijk in Taiwan, in de hoofdstad Taipei! Bart werkt hier fulltime voor zijn werkgever. En ik? Ik hoop het komende jaar natuurlijk van alles mee te maken. Met deze weblog kan ik in ieder geval al onze verhalen en avonturen aan jullie vertellen. Ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld krijgen van ons leven hier in Taipei Taiwan!

Actief sinds 22 April 2008