Uit met IKONIK - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Annemarie Pot & Bart Verspaget - WaarBenJij.nu Uit met IKONIK - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Annemarie Pot & Bart Verspaget - WaarBenJij.nu

Uit met IKONIK

Door: Annemarie

Blijf op de hoogte en volg Annemarie Pot & Bart Verspaget

02 September 2008 | Taiwan, Taipei

De afgelopen 2 weken ben ik er drie keer op uit geweest met mijn collega's van IKONIK.

1. Geen entree en vier gratis drankjes naar keuze. Elke woensdag is dit het geval in een club in Taipei. Ongeloofijk maar waar, en geen addertjes onder het gras. De tent was dan ook goed vol (uiteraard met veel buitenlanders) toen wij hier op de woensdag avond met vier collega's heengingen. Leuke muziek en gratis drank! Wat wil je nog meer. Uiteraard kon het niet al te laat worden, want de volgende ochtend moest er gewoon weer gewerkt worden.

2. Vorige week vrijdag met twee meiden na het werk met de metro
naar Ximen, een gezellige studentenwijk, gegaan om daar een filmpje te pakken. Het werd de musicalfilm Mama Mia. We hadden McDonalds in onze tassen naar binnen gesniekt. En dus was het extra genieten op de liedjes van Abba!

3. En afgelopen vrijdag gingen we er met de hele marketing en sales afdeling van IKONIK op uit. Eerst de all you eat bbq! In twee uur tijd voor een vast bedrag alles bestellen wat je maar wilt (zolang het maar op de menukaart staat), en dat hebben we dus ook gedaan... Daarna was het tijd om te gaan bowlen. Discobowlen kennen ze hier volgens mij niet, want de bowlingbanen zien er maar saai en degelijk uit. Desalniettemin was het bowlen ook echt supergezellig! En het scheelde niet veel of we hadden de avond voor een verassing gezorgd door de mannelijke collega's te verslaan. Helaas, het mocht net niet zo zijn...

Kortom, gezellig uit geweest met IKONIK!

Annemarie Pot & Bart Verspaget

Sinds 1 april 2008 wonen Bart en ik dan toch echt in het verre oosten, op een eiland naast het vasteland China. Wij wonen namelijk in Taiwan, in de hoofdstad Taipei! Bart werkt hier fulltime voor zijn werkgever. En ik? Ik hoop het komende jaar natuurlijk van alles mee te maken. Met deze weblog kan ik in ieder geval al onze verhalen en avonturen aan jullie vertellen. Ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld krijgen van ons leven hier in Taipei Taiwan!

Actief sinds 22 April 2008