Wandelen - wordt vervolgd! - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Annemarie Pot & Bart Verspaget - WaarBenJij.nu Wandelen - wordt vervolgd! - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van Annemarie Pot & Bart Verspaget - WaarBenJij.nu

Wandelen - wordt vervolgd!

Door: Annemarie

Blijf op de hoogte en volg Annemarie Pot & Bart Verspaget

19 December 2009 | Taiwan, Taipei

Ook in Taiwan is het weer momenteel niet al te geweldig. Grauw, regen en koud! Het wandelen zal even op een laag pitje komen te staan...

Maar volgend op het laatste blog verhaal zijn we afgelopen maand nog wel een keer gaan wandelen. Dit keer in het Maokong gebied. Vanwege de verzwakte grond is het helaas niet meer mogelijk om hier met de kabelbaan naartoe te gaan. Naar verwachting zal de gondel ook nooit meer opengaan. Gelukkig kan het gebied nog wel gewoon met de bus worden bereikt. Het is namelijk een prachtig gebied met vanaf de theeplantages geweldig uitzicht op Taipei. We hebben de twee uur durende wandeling naar de 'Silver Stream Waterfall' gemaakt en dit was meer dan de moeite waard. Van het gebied hebben we enorm genoten, dus een bezoek aan Maokong is zeker voor herhaling vatbaar.
Wordt vervolgd!

Annemarie Pot & Bart Verspaget

Sinds 1 april 2008 wonen Bart en ik dan toch echt in het verre oosten, op een eiland naast het vasteland China. Wij wonen namelijk in Taiwan, in de hoofdstad Taipei! Bart werkt hier fulltime voor zijn werkgever. En ik? Ik hoop het komende jaar natuurlijk van alles mee te maken. Met deze weblog kan ik in ieder geval al onze verhalen en avonturen aan jullie vertellen. Ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld krijgen van ons leven hier in Taipei Taiwan!

Actief sinds 22 April 2008